Part 3: Zon, zee, voetbal en studeren - Reisverslag uit Victoria, Canada van metkarinnaarcanada - WaarBenJij.nu Part 3: Zon, zee, voetbal en studeren - Reisverslag uit Victoria, Canada van metkarinnaarcanada - WaarBenJij.nu

Part 3: Zon, zee, voetbal en studeren

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg

28 September 2005 | Canada, Victoria

Lieve allemaal,

Ondanks dat het zonnetje nog steeds volop schijnt, zijn de dagen met een half uur college verleden tijd.
Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant zijn mijn vakken echt heel leuk, absoluut geen straf dus. Ik heb een heel leuk vak waar ik de enige student ben en de inhoud van het vak geheel van mij afhangt, ideaal!
Het Wageningse studeren is hier echter moeilijk te vergeten: een docent heeft zijn Phd bij de WUR gedaan (gebruikt in voorbeelden het woord bier ipv beer..), een ander zit momenteel in Wageningen zijn dingetjes te doen, en weer een ander refereert de hele tijd naar de Wageningse milieubeleid prof (Tuur Mol).
Je gaat je bijna afvragen waarom je aan de andere kant van de wereld zit... (bijna dan).

Naast uren rond hangen op uni en op mijn fietsje om overal te komen, is er natuurlijk ook nog tijd voor andere dingen:
Weekendjes weg! Eerdere weekenden naar een van de eilanden vlak voor de kust van Victoria en een weekendje stappen & shoppen in Vancouver. En afgelopen weekend camperen & surfen (lees: in het water liggen) in Tofino bij een van de mooiste stranden van Canada, compleet met kampvuur en gitaarmuziek (ja, veel pluizen hier).

Verder heb ik nog een nieuwtje: ik zit op voetbal!! Jaja. Elke woensdag spelen we met een gemengd team een wedstrijdje, en een keer in de week trainen, erg leuk tot nu toe.

En tot slot, op verzoek: wat extra foto’s.

Tot de volgende keer lieve lezers,

Karin

• 28 September 2005 - 08:20

Fem:

haai lieverd!
    geweldig die fotos! david en ik keken ze net en die met surfen (muts!!!) en gitaarmuziek op strand is wel ultiem vakantie gevoel!
    dikke zoen van ons

• 28 September 2005 - 10:23

Rudy:

Je lijkt een echte dude, zo op die plank en met die haren.

• 29 September 2005 - 06:36

Ger:

ohhh wat een lekker taartje!! we zullen er vanavond eentje op je drinken! joehoeeee

• 29 September 2005 - 18:38

Oma Andeweg:

Lieve Karin

Een klein berichtje van oma.HOe gaathet daar met jou.Ik hoor wel dat je het wel druk hebt met leren, dus niet zoveel feestjes.Bedankt voor het kaartje uit Alaska.Het was er met 5 dagen.Groeten

• 01 Oktober 2005 - 09:10

Wouter:

Hey Karin!
    Net als oma waren wij erg verguld met je mooie kaart! En wát een coole foto's zeg, supermooi ziet het eruit allemaal. Geniet ervan, studeer niet teveel!
    Groeten van de Gorechtkade

• 02 Oktober 2005 - 12:59

Myron:

He, Loesje, Het klinkt allemaal goed daar! En wat een supergave foto's van de vakantie met Nienke. Ik ga in januari ook voor 5 maanden naar canada, alleen dan vlak bij New York. Veel plezier nog.

• 04 Oktober 2005 - 13:17

Joran:

Klinkt goed, Andeweg! Meer vakantie dan studie, of niet? En borrel je ook nog wel genoeg, naast al dat sporten? Je ziet er een beetje nuchter uit op de foto..

• 05 Oktober 2005 - 14:02

Anja:

Hoi Karin,
    Wat is het daar mooi,klinkt allemaal goed,gaat de studie ook goed, groetjes anjas

• 09 Oktober 2005 - 15:24

Oma Dijkslag:

Ik heb de foto's gezien. Ze zijn mooi.
    Groeten van Oma Dijkslag

• 10 Oktober 2005 - 14:27

Lucie:

He lieve Loes,
    Wat ziet het er cool uit allemaal, echt leuke foto's en verhalen. Zo te zien verveel je je geen moment daar! Geniet ervan! Liefs Lucie

• 14 Oktober 2005 - 01:19

Tes:

Hey dutchie/rock chick/'sterke karin'! Mooie site hoor! Surfweekend was iid ZOET, jammer dat je volg. week niet meegaat...Tot vanavond, gaan we op zoek naar de ultieme idol ;) kus